ATC

12 - 20 jaar Praktijkonderwijs voor het VSO Werken kun je leren!

Het ATC lijkt op een fabriekshal, met o.a. een kantoor, een productieruimte en een kas. Op het ATC trainen de leerlingen, in kleine groepen, arbeidsvaardigheden door verschillende soorten werk te doen. Ze leren om te gaan met collega’s en leidinggevenden. Er is op het ATC volop ruimte om te oefenen, binnen een veilige werkomgeving en in een gemoedelijke sfeer.

Bekijk de website van ATC
ATC het praktijk trainings centrum van Aquila

Geinteresseerd in het ATC?

Ik wil graag meer weten

Oefenen met ‘het echte werk’

In het ATC bieden we een bedrijfsomgeving met echt productiewerk, uitbesteed door andere bedrijven. Door werkervaring op te doen worden extra kansen geboden op een plek op de arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen leerlingen hier branchegerichte opleidingen volgen zoals VCA (Veiligheidscertificaat Aannemers), lassen, tractorrijbewijs of het heftruckcertificaat. Alle voorzieningen en deskundigheid die daarvoor nodig zijn, heeft het ATC in huis.

Betere kansen op de arbeidsmarkt

Doen wat je leuk vindt. Doen waar je goed in bent. Dat is voor ons het begin van een zoektocht naar een passende baan voor jou. Op het ATC vullen we dit aan met goede arbeidsvaardigheden. Je weet wat er van jou verwacht wordt op je toekomstige werkplek en je kunt dit waarmaken. Dan ben je welkom in het bedrijfsleven. Laat je talent werken! Meer informatie Meer informatie over het ATC kunt u vinden op de website van praktijkschool De Maat, Boslust en de Facebookpagina van het ATC.

Kom in contact met ATC