Johan Seckel

4 tot 12 jaar Speciaal Basis Onderwijs Voorbereiding op het voortgezet onderwijs

Johan Seckel is een school voor speciaal basisonderwijs (SBO). Het motto van de school is: Leren doe je samen. Samenwerken is belangrijk in bijna alles wat je doet. Op school, maar ook daarbuiten. Op de Johan Seckel werken leerlingen en leerkrachten met elkaar aan een passend perspectief.

Bekijk de website van Johan Seckel
schoolgebouw zomer panelen

Geinteresseerd in de Johan Seckel?

Ik wil graag meer weten

Voor welke leerlingen?

De school biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 jaar met diverse ondersteuningsbehoeften. Kinderen die op een basisschool vastlopen, krijgen hier het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te kunnen leren. Ze worden volgens hun eigen ontwikkelperspectief voorbereid op het voortgezet onderwijs, zoals havo/vmbo-tl, vmbo bbl/kbl (met lwoo) of praktijkonderwijs.

Hoe ziet het onderwijs op SBO Johan Seckel eruit?

De Johan Seckel biedt goed onderwijs aan leerlingen met diverse ondersteuningsbehoeften. Er wordt gewerkt in stam- en instructiegroepen (taal en rekenen). Er wordt opbrengstgericht gewerkt aan de ontwikkelingsperspectieven van de leerlingen in een veilige en gestructureerde leeromgeving. Aan de Johan Seckel is een integratie verbonden. Hierin worden leerlingen tijdelijk opgevangen die op de huidige school vastlopen in hun ontwikkeling. Meer informatie Kijk voor meer informatie op de website van SBO Johan Seckel.

Kom in contact met Johan Seckel